Locatie HUB Ijburglaan

Ijburglaan 1093
1087 EN
Amsterdam

Deze locatie is gevestigd bij onze partner Fietsen bij Auke. Op deze locatie kunt u terecht voor het inleveren van je Van Moof fiets. De medewerkers van Fietsen bij Auke zijn alle werkdagen aanwezig en worden door ons op de hoogte gesteld van je komst. Vervolgens voeren wij de reparatie of het onderhoud uit aan jouw Van Moof en brengen je fiets weer terug naar de HUB.

Houd er rekening mee dat wij ongeveer 2 weken nodig hebben om je fiets te repareren.

Maak gelijk een afspraak voor de reparatie aan jouw Van Moof

Maak snel een afspraak voor het afgeven van jouw Van Moof bij onze partner in Amsterdam IJburg, wij voeren vervolgens de werkzaamheden uit die nodig zijn om jouw Van Moof weer als een zonnetje te laten rijden.

Hoe gaat het in zijn werk

Fijn de je ons gevonden hebt en je fiets wilt laten onderhouden of repareren bij ons op de HUB. Omdat dit een nieuw concept is willen wij graag uitleggen hoe het in zijn werk gaat. Wanneer je de afspraak hebt gemaakt zullen de volgende stappen plaatsvinden:

  • Geweldig je hebt de afspraak gemaakt en ontvangt van ons een bevestiging!
  • Een medewerker van Fietscentrum zal z.s.m. contact met je opnemen om te bespreken wat er moet gebeuren aan je fiets, houd er rekening mee dat wij voor een reparatie altijd de juiste diagnose moeten stellen. Hiervoor voeren wij altijd het onderzoek naar de storing uit.
  • Je komt op de afgesproken tijd naar de HUB waar de monteur je fiets in ontvangst zal nemen en samen met jou de fiets in de reparatiemodus plaatst.
  • Onze partner vervoerd je fiets vervolgens naar Almere waar onze werkplaats is gevestigd.
  • De monteurs van Fietscentrum gaan gelijk aan de slag met je fiets.
  • Wanneer wij weten wat er mankeert aan jouw Van Moof, nemen wij contact met je op om de uit te voeren werkzaamheden te bespreken net als de bijkomende kosten.
  • Na akkoord voor de werkzaamheden, beginnen wij aan de voorgenomen werkzaamheden en zorgen wij dat je fiets zo snel mogelijk weer klaar is.
  • Wanneer je fiets klaar is nemen wij contact met je op om je op de hoogte te stellen en betaal je de factuur.
  • De fiets wordt door ons weer terug gebracht naar onze partner in Amsterdam waar jij hem weer kan ophalen.

Nu kan het natuurlijk voorkomen tijdens het onderhoud dat er meer werk nodig is, bijvoorbeeld onderdelen die vervangen zouden moeten worden. Hierover zal de monteur contact met je opnemen om de werkzaamheden en bijkomende kosten te bespreken. Na akkoord maken wij je fiets zo snel mogelijk in orde en kan jij weer lekker fietsen op jouw Van Moof!

Menu
WhatsApp openen
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo, welkom bij Fietscentrum.
Hoe kunnen we je helpen?