Van Moof

Zoals vele van jullie wel weten is het Amsterdamse Van Moof afgelopen jaar helaas failliet verklaard. Echter inmiddels heeft er een doorstart plaatsgevonden en waait er een frisse wind door het Amsterdamse fietsbedrijf. Wij zijn vanaf 1 mei 2024 official service partner van Van Moof en kunnen voor u het onderhoud en de reparaties aan de oude Van Moof fietsen uitvoeren. Wij hebben toegang tot de originele onderdelen en onze monteurs zijn getraind door Van Moof om hun fietsen te herstellen en onderhouden.

Afspraak maken voor onderhoud of reparatie van uw Van Moof?

Fietscentrum Overdevest B.V. is officieel onderhoudspartner van Van Moof. U kunt bij ons terecht voor reparaties en onderhoud van uw Van Moof. Wij werken hiervoor op afspraak, via de volgende link kunt u bij ons uw afspraak inplannen voor het afgeven van uw fiets. Wanneer u uw fiets bij ons heeft afgegeven dan zullen wij z.s.m. uw fiets beoordelen (in het geval van reparatie) of voorzien van een onderhoudsbeurt.

Rijklaar maken van je nieuwe Van Moof?

Wanneer je je nieuwe Van Moof online hebt gekocht en je wilt graag dat deze professioneel rijklaar gemaakt word dan kan je ervoor kiezen om de fiets bij ons te laten afleveren. Wij maken de fiets zo snel mogelijk compleet rijklaar en kunnen jou wanneer je hem komt ophalen uitleggen hoe de fiets werkt, wel zo makkelijk en fijn!

Maak snel je afspraak!

Stuur je informatie door voor het rijklaar maken van jouw nieuwe Van Moof. *
Via dit contact formulier kun je ons eenvoudig laten weten dat je jouw Van Moof naar ons laat versturen voor het rijklaar maken van de nieuwe fiets. Na het ontvangen van dit formulier houden wij jou op de hoogte van de voortgang.
Fill out this field
E-mail *
Geef een geldig e-mailadres op.
Telefoonnummer *
Fill out this field
Bestel datum *
Fill out this field
Bijzonderheden
Fill out this field
Ik ga akkoord met de voorwaarden *
Kosten voor het rijklaar maken van jouw nieuwe Van Moof bedragen € 75,00. Fietscentrum is niet verantwoordelijk voor schades die ontstaan tijdens het transport van Van Moof naar Fietscentrum of van Fietscentrum naar jouw adres. Op al onze werkzaamheden zijn de algemene voorwaarden van Fietscentrum van toepassing.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wat doen wij tijdens een onderhoudsbeurt?

Bij gemiddeld gebruik kan je e-bike elke 6 maanden wel een onderhoudsbeurt gebruiken, om alles soepel te laten werken en te voorkomen dat onderdelen te snel slijten. Bij Fietscentrum hebben wij veel ervaring met het uitvoeren van onderhoudsbeurten en doen we net dat beetje extra om jouw fiets als een zonnetje te laten rijden. Wat voeren wij uit tijdens een onderhoudsbeurt:

  • Als eerste poetsen wij jouw fiets
  • Wanneer wij jouw fiets schoon hebben lopen wij hem visueel na om te bepalen wat er moet gebeuren
  • Daarna zorgen wij dat alle bouten en moeren worden aangedraaid
  • Vervolgens stellen wij alles af zoals de ketting en remmen
  • Wij controleren of de fiets over de laatste firmware beschikt
  • Tot slot maken wij een testrit om te controleren of de fiets weer in topconditie is!

Indien wij tijdens de onderhoudsbeurt zien dat onderdelen vervangen moeten worden, overleggen wij dit altijd eert met jou zodat je geen vervelende verassing hebt wanneer je jouw fiets weer komt ophalen, wel zo prettig!

Gelijk een afspraak maken? Klik hier en plan gelijk je afspraak in onze werkplaats.

Wat doen wij tijdens het onderzoek naar een reparatie?

Wanneer jouw fiets niet doet wat hij zou moeten doen kan het zijn dat er een storing in de elektrische componenten aanwezig is. Dit moeten wij onderzoeken voordat wij kunnen aangeven waar de storing precies zit en hoe wij deze moeten verhelpen. Daarom voeren wij altijd eerst een onderzoek uit.

Tijdens dit onderzoek stellen wij een offerte op waar wij per onderdeel kunnen specificeren wat er moet gebeuren en welke onderdelen wij eventueel moeten vervangen om de storing op te lossen. Wanneer wij van jou akkoord krijgen op de reparatie, gaan wij de nodige onderdelen bestellen en zorgen wij ervoor dat jij jouw fiets zo snel mogelijk weer kan ophalen.

Gelijk een afspraak maken ? klik hier en plan gelijk je afspraak in onze werkplaats.

Heb je een afspraak bij ons in de werkplaats?

Via de link –> navigeer je eenvoudig naar onze werkplaats.

Ons adres:

Vlotbrugweg 16C
1332 AJ Almere

Menu
WhatsApp openen
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo, welkom bij Fietscentrum.
Hoe kunnen we je helpen?