Home | Wie zijn wij

Wie zijn wij?

Wie zijn wij

Fietscentrum Overdevest opende in 2001 zijn deuren in Almere. In de daarop volgende jaren groeide de fietsenwinkel uit tot een van de bekendste fietsenwinkels van Almere. Fietscentrum Overdevest is altijd een familiebedrijf geweest en in 2018 kwamen Laura Overdevest en Stefan Tins erbij in het bedrijf. Onder de leiding van Laura en Stefan werd het bedrijf uitgebreid met fietsverhuur door heel Nederland. Dit werd gedaan door de overname van Ton Tweewielers uit Edam.

Terwijl de fietsenwinkel onverminderd druk was, reden wij af en aan met vrachtwagens vol fietsen, van het ene evenement naar het andere. Tot in 2020 het corona virus Nederland in zijn greep kreeg. Alle evenementen werden geannuleerd en Fietscentrum moest van koers wijzigen.

De nieuwe koers, combineer alles waar wij goed in zijn! Inmiddels is Fietscentrum sterker dan ooit te voren en zijn wij actief op de zakelijke markt, maar wij bieden onze diensten ook aan aan de consument. Op dit moment zijn wij actief in de verkoop, verhuur, service en onderhoud, reparaties en hebben wij een webshop. Bij Fietscentrum kunt u ook terecht voor advies en begeleiding van uw project.

Wij hopen dat u kiest voor een samenwerking met Fietscentrum en ik zie u graag snel onder het genot van een kopje koffie.

Stefan Tins
Algemeen Directeur

Weten wat wij voor u kunnen doen?

Fietscentrum is de totaalpartner voor grote en kleine bedrijven. Dus heeft u behoefte aan advies of een van onze andere diensten en is uw uitdaging voor u groot? Neem contact op en wij gaan voor u aan de slag!

Menu