Onderhoud op HUB’s

Fietscentrum biedt haar klanten vanaf woensdag 26 juni 2024 onderhoud en reparaties aan op locatie in de Amsterdam. Dit doen wij op de Mobihub Ijsbaanpad van onze partner Mobian.

De HUB waar wij onze service inrichten is op 10 minuten fietsafstand van de binnenstad, waardoor jij tijdens het wachten lekker op een (huur)fiets van Mobian naar de stad kan. Wanneer je weer terug komt op de HUB staat je fiets weer klaar en kun je weer door, wel zo makkelijk!

Waarom onderhoud op een HUB?

Fietscentrum wil graag bijdragen aan leefbare steden en kijkt daarom voortdurend naar manieren om onderhoud en reparaties zo efficient mogelijk uit te voeren. Door samen te werken met partners en onze werkzaamheden centraal in te richten hoeven wij niet met onze bussen de stad in. Dit scheelt uitstoot in de stad, frustratie van andere weggebruikers omdat wij niet hoeven te parkeren en hoeven wij jou geen voorrijkosten in rekening te brengen.

Samen maken wij impact en werken wij aan leefbare steden!

Van Moof

Fietscentrum is officieel service partner van Van Moof en daarom kunt je ook met je Van Moof terecht bij ons op de locatie in Amsterdam. Omdat de Van Moof fiets wel wat ingewikkelder is kunt u de fiets inleveren op de locatie, waarna wij hem meenemen naar onze grote werkplaats in Almere.

In Almere voeren wij het onderzoek uit naar de storing in de fiets en doen wij jou een voorstel omtrent de uit te voeren werkzaamheden. Na akkoord van jou zullen wij de fiets in orde maken en nemen wij hem de eerstvolgende woensdag weer mee naar de HUB waar je de fiets weer kan ophalen.

Fietslease Holland

Als servicepartner van Fietslease Holland kun je met je fiets bij ons terecht voor onderhoud en reparaties. Onderhoud voeren wij ter plekke voor je uit en reparaties nemen wij mee naar Almere om de fiets daar in onze grote werkplaats in orde te maken.

Terwijl je wacht op je fiets kun je gemakkelijk een fiets huren van onze partner Mobian om even lekker naar de stad te fietsen, wanneer je weer terug komt staat de fiets weer klaar en kan je weer door!

De factuur voor de reparatie, daar hoeft u zich geen zorgen over te maken deze sturen wij direct naar Fietslease Holland. Wel zo makkelijk.

Fietsonline.com

Als trots partner van Fietsonline.com kun je met jouw fiets terecht bij ons op de HUB’s in Almere en Amsterdam voor het onderhoud en de reparaties van je fiets.

Maak snel je afspraak via de pagina van de gewenste HUB!

Regulier onderhoud

Ook voor je eigen fiets of e-bike kun je terecht op de HUB Ijsbaanpad. Je maakt eenvoudig een afspraak via de afspraak link en wij zorgen dat wij de spullen hebben om jouw fiets van onderhoud te voorzien.

Van belang is wel dat je bij het maken van de afspraak het merk en type van de fiets duidelijk noteert, zodat wij kunnen uitzoeken welke onderdelen er aanwezig zijn op de fiets.

Een reguliere onderhoudsbeurt kost €79,95 en deze dient betaald te worden voordat je de fiets bij onze monteur achterlaat.

Wanneer wij bezig zijn met je fiets kun je eenvoudig een fiets van onze partner Mobian huren en lekker de stad in fietsen, wanneer je terug komt op de hub staat je fiets weer klaar en kun je lekker door.

Menu
WhatsApp openen
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo, welkom bij Fietscentrum.
Hoe kunnen we je helpen?