Home | Aanvraag onderhoud / reparatie

Aanvraag onderhoud / reparatie

Fietscentrum Almere

Onderhoud

U heeft een fiets en heeft hem elke dag nodig, maar eigenlijk geen tijd om uw stalen ros naar de fietsenmaker te brengen. Geen probleem, wij komen gewoon naar u toe! Bij u voor de deur voeren wij een uitgebreide servicebeurt uit aan uw fiets en repareren dat wat nodig is om weer vooruit te kunnen.

Bij Fietscentrum heeft u nooit onverwachte kosten. U sluit eenvoudig via onderstaand formulier een onderhoudsabonnement af en binnen enkele dagen neemt onze planning contact met u op voor het maken van de afspraak voor de eerste servicebeurt.

Gebruikt u uw fiets erg veel voor bijvoorbeeld woon- werk verkeer overweeg dan het servicepakket. Bij dit servicepakket komen wij 2 keer per jaar onderhoud uitvoeren en krijgt u extra korting op de onderdelen die nodig zijn voor reparaties. U kunt het onderhoudsabonnement hier direct aanvragen.

Uw fiets altijd goed onderhouden

Geen onverwachte kosten

Leenfiets indien nodig

Gekwalificeerde en ervaren monteurs

Gespecialiseerd in bijna alle fietsen en e-bikes

Kleine reparaties kunnen bij u voor de deur uitgevoerd worden. Indien de reparatie complexer is en/of langer dan 30 min. duurt nemen wij de fiets mee naar onze vestiging in Almere

Aanmelden onderhoud of reparatie

    De leenfiets is een gewone fiets.
  • Zijn er nog bijzonderheden waar we op moeten letten bij het onderhoud? Indien reparatie: Omschrijf de klacht zo uitgebreid mogelijk.
Menu