Nederlands servicecenter

In europa zijn veel bedrijven actief die erg goede producten maken en die deze producten graag in Nederland op de markt brengen. Wij zijn voor een aantal van deze toonaangevende bedrijven het servicecenter in Nederland. Omdat het niet vanzelfsprekend is dat je met jouw bedrijf een vestiging opent in een nieuw land bieden wij deze dienst aan voor bedrijven actief in de (micro) mobiliteit en werken wij samen aan de groei van een duurzame en circulaire branch.

Wat houden de werkzaamheden die wij uitvoeren voor deze partners dan zoal in? Wij voeren bijvoorbeeld de vloten van een grote klant uit met de producten van deze partners, als de klant zelf hier niet de mensen of technische kennis voor in huis heeft of wij kunnen het product van de partner herstellen of vervangen bij bijvoorbeeld een terugroep actie. Wij zijn dus de uitvoerende partner in een ander land.

New motion labs – Enduo

Sinds 2024 zijn wij official service center voor New motion labs – Enduo in Nederland. Dit betekend dat onze monteurs zijn getraind door de specialisten van Enduo en wij weten wat er wel niet kan met deze drive train oplossing. De kettingen die door New motion labs worden ontwikkeld zijn meer duurzaam dan de traditionele ketting waar onze fietsen mee zijn uitgerust.

Zij hebben de werking van de ketting onder de loep genomen en gezien dat er door de zware frictie die er ontstaat tussen een normale ketting en tandwiel veel en snel slijtage optreed. Met de doorontwikkeling van Enduo is dit verleden tijd, waardoor deze drivetrain bij uitstek geschikt is voor de zakelijke fiets gebruiker.

Onze adviseurs kunnen u uiteraard uitleg geven over de toepassing en indien gewenst kunnen wij zorgen voor de implementatie van deze drivetrain op uw vloot.

Afspraak maken voor onderhoud of reparatie van uw Van Moof?

Fietscentrum Overdevest B.V. is officieel onderhoudspartner van Van Moof. U kunt bij ons terecht voor reparaties en onderhoud van uw Van Moof. Wij werken hiervoor op afspraak, Je kunt bij ons eenvoudig je afspraak inplannen voor het afgeven van uw fiets. Wanneer u uw fiets bij ons heeft afgegeven dan zullen wij z.s.m. uw fiets beoordelen (in het geval van reparatie) of voorzien van een onderhoudsbeurt.

Nu een afspraak plannen?

Van Moof

Zoals vele van jullie wel weten is het Amsterdamse Van Moof afgelopen jaar helaas failliet verklaard. Echter inmiddels heeft er een doorstart plaatsgevonden en waait er een frisse wind door het Amsterdamse fietsbedrijf. Wij zijn vanaf 1 mei 2024 official service partner van Van Moof en kunnen voor u het onderhoud en de reparaties aan de oude Van Moof fietsen uitvoeren. Wij hebben toegang tot de originele onderdelen en onze monteurs zijn getraind door Van Moof om hun fietsen te herstellen en onderhouden.

Menu
WhatsApp openen
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo, welkom bij Fietscentrum.
Hoe kunnen we je helpen?