Home | Logistiek en dropshipment

Logistiek en dropshipment

Fietscentrum Almere

Warehousing

Bij Fietscentrum hebben wij de mogelijkheid om uw voorraad voor u op te slaan en bij te houden. Wij beschikken ook over de nodige transportmiddelen om het transport van ons magazijn naar de winkels te verzorgen.

Veel van onze klanten maken gebruik van de warehousing, het rijklaar maken en het afleveren van de fiets bij de eindklant. Dit zijn veelal webshops die gebruik maken van de expertise en ervaring van Fietscentrum en geen omkijken meer hebben naar de afhandeling van de verkoop.

Logistiek

Heeft u een organisatie waarbij veel fietsen gemoeid zijn en moeten die fietsen vaak verplaatst worden van locatie A naar B? Of heeft u behoefte aan een partner die veel fietsen kan vervoeren vanaf uw locatie naar aangesloten winkels?

Fietscentrum beschikt over 2 vrachtwagens die volledig zijn ingericht voor het transport van fietsen. Per vrachtwagen hebben wij een transport capaciteit tussen de 40 – 80 fietsen (afhankelijk hoe deze verpakt zijn).

Dropshipment

Bij Fietscentrum beschikken wij over de capaciteit om u helemaal te ontzorgen. Heeft u een webshop en wilt u de fietsen af laten leveren bij uw klant door iemand die verstand heeft van fietsen en oog voor uw klant? Dan bent u aan het goede adres bij Fietscentrum. Wij beschikken over 2 bussen en een bakwagen om uw fietsen snel en netjes af te leveren bij uw klant.

Wat wij voor u kunnen doen:

Ruim magazijn voor opslag van uw voorraad

De transportmiddelen om het transport van ons magazijn naar de winkels probleemloos te regelen

Rijklaar maken van de fietsen

Afleveren van de fietsen bij de eindklant

Weten wat wij voor u kunnen doen?

Fietscentrum is de totaalpartner voor grote en kleine bedrijven. Dus heeft u behoefte aan advies of een van onze andere diensten en is uw uitdaging voor u te groot? Neem contact op en wij gaan voor u aan de slag!

Menu
WhatsApp openen
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo, welkom bij Fietscentrum.
Hoe kunnen we je helpen?