HUB based onderhoud

Onze diensten voor u!

Er veranderd een hoop in de wereld om ons heen en een van de grootste veranderingen zijn misschien wel de milieuplannen. Hier moeten we allemaal wat mee, ook simpelweg omdat de steden minder toegankelijk worden voor ons als dienstverlener maar ook voor u als bezoeker of bewoner.

Wij bieden ons onderhoud daarom niet meer aan voor de deur maar op een HUB bij u in de buurt. Wat is dan een HUB? een HUB is een locatie die in de ring van de stad ligt en waar wij ons werk zoveel mogelijk bundelen.

Dichtheid in de metropolen

Wij creƫren in de grote steden van Nederland een dichtheid in het aangeboden werk, waardoor wij efficient het onderhoud en de reparaties kunnen uitvoeren. Onze monteur kan zonder loze rij uren wel 15 onderhoudsbeurten per dag uitvoeren!

Het komt natuurlijk ook voor dat een fiets kapot gaat en er reparatie nodig is. Dan laten wij deze fiets door onze logistieke partner ophalen bij u thuis of op het werk en die zal de fiets naar onze werkplaats brengen. Na uiterlijk een week komen wij de fiets weer gerepareerd terugbrengen. Op deze manier maken wij gebruik van de middelen die al beschikbaar zijn en hoeven wij geen extra bussen te laten rijden voor de enkele fiets!

Flexibele locaties

De HUB’s van Fietscentrum kunnen diverse vormen en maten aannemen. Wij maken daarvoor gebruik van leegstand in de stad, we bouwen containers om die naar de sloop zouden gaan of we zetten simpelweg een van onze bussen neer.

Door deze aanpak zorgen wij voor:

  • Minder uitstoot;
  • Gebruik van aanwezige faciliteiten of middelen;
  • EfficiĆ«nte inzet van onze mensen;
  • Duurzaam onderhoud model.
Sustainable
Circular
Efficient
Menu
WhatsApp openen
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo, welkom bij Fietscentrum.
Hoe kunnen we je helpen?