Refurbished by Fietscentrum

Bij Fietscentrum kun je terecht voor de beste refurbished Van Moof fietsen. Wij kopen de (oud) lease fietsen direct in bij Van Moof en knappen de fietsen volledig op voordat wij ze weer aanbieden op de markt.

Fietsen die wij zijn refurbished door Fietscentrum koop je altijd met 3 maanden garantie vanuit ons, inclusief oplader en de benodigde codes om de fiets te koppelen aan jouw Van Moof app.

Actueel aanbod

Op Marktplaats vind je snel en eenvoudig ons actuele aanbod refurbished Van Moof bikes. Wanneer wij de fiets op gereserveerd hebben geplaatst betekend dat we dit model nog aan het refurbishen zijn en hij helaas nog niet klaar is voor verkoop. Zie je een fiets waar je hart sneller van gaat kloppen, schroom niet en plan je proefrit, wij staan klaar voor je!

Welke modellen bieden wij aan

Bij ons vind je de X3 en S3 modellen, hier hebben wij voor gekozen omdat de beschikbaarheid van onderdelen goed is en wij zelf  de reparaties en het onderhoud van jouw Van Moof kunnen garanderen.

Naast nieuwe onderdelen die wij via Van Moof kunnen inkopen hebben wij een grote voorraad aan refurbished onderdelen. Dus wanneer andere servicepartners helaas niet kunnen helpen kunnen wij dit vaak wel!

Doorlopende voorraad

Wij kopen rechtstreeks in bij Van Moof en hebben daarom een constante voorraad aan fietsen staan. Wij refurbishen de fietsen vervolgens zelf en als de fietsen 100% in orde zijn komen ze in de verkoop.

Meer dan een fiets!

Bij Fietscentrum geloven wij dat de (refurbished) fiets meer is dan gewoon een vervoersmiddel. Wij doen er daarom alles aan om je de beste ervaring te geven. Wij nodigen je altijd uit om te komen proefrijden, de fiets te ervaren en daarna te kopen. Zo weet je altijd wat je koopt en dat hij goed past bij je.

Daarnaast krijg je bij je nieuwe (refurbished) fiets een mooi doosje met alles wat je nodig hebt bij je fiets. Zo hou je makkelijk en overzichtelijk alles bij elkaar.

Even geen voorraad?

Geen paniek, stuur even een mail naar Contact@fietscentrum.nl met je naam en telefoonnummer en wij plaatsen je op de pre order lijst. Wij nemen gelijk contact met je op, wanneer wij weer nieuwe fietsen klaar hebben gemaakt die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Zou je toch graag contact met ons hebben over een fiets dan is dat natuurlijk geen probleem.

085-0130250 | Contact@fietscentrum.nl

Menu
WhatsApp openen
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo, welkom bij Fietscentrum.
Hoe kunnen we je helpen?