Home | Warehousing

Warehousing

De fietsenhandel op dit moment is booming en veel ondernemers zien enorme kansen! Je hebt je plan klaar, je hebt mogelijk al een fabriek op het oog kortom je bent er bijna helemaal klaar voor, alleen je moet een startorder plaatsen van 100 fietsen.

Of je zit al langer in de fietsenhandel en bent al een tijd bezig met fietsen importeren of je hebt zelfs je eigen fabriek, maar je hebt geen zin meer in het houden van opslag?

Bij Fietscentrum kunnen wij uw voorraad houden. Dit doen wij in ons magazijn waar wij volledig geautomatiseerd de voorraad bij houden. Wij beschikken over de nodige transport middelen waarmee wij ook kunnen voorzien in het transport naar de winkels die uw fietsen hebben gekocht.

Veel van onze klanten maken bij Fietscentrum gebruik van zowel de warehousing, het rijklaar maken en het afleveren van de fiets bij de eindklant. Dit zijn veelal webshops die door de samenwerking met Fietscentrum geen omkijken meer hebben naar de afhandeling van de sale!

Weten wat wij voor u kunnen doen?

Fietscentrum is de totaalpartner voor grote en kleine bedrijven. Dus heeft u behoefte aan advies of een van onze andere diensten en is uw uitdaging voor u groot? Neem contact op en wij gaan voor u aan de slag!

Menu