Home | Service & Verzekering

Service & Verzekering

Fietscentrum Almere

Of u nu particulier of zakelijk op zoek bent naar uw partner voor het onderhoud of de verzekering van uw fiets(en), u bent bij Fietscentrum aan het juiste adres. Als particulier kunt u bij ons online een service abonnement afsluiten voor minimaal 1 jaar. Wij komen dan minimaal 1 keer per jaar bij u thuis uw fiets onderhouden. Wanneer u abonnee bent van Fietscentrum ontvangt u zelfs 15% korting op onderdelen die nodig zijn voor reparaties aan uw fiets.

Heeft u zojuist een nieuwe fiets gekocht en wilt u deze verzekeren? Dat kan! Bij Fietscentrum sluit u online gemakkelijk de beste verzekering voor uw nieuwe fiets af. Fietscentrum werkt voor de verzekering van tweewielers samen met ENRA en Kingpolis. Deze verzekeringsmaatschappijen zijn gespecialiseerd in tweewielerverzekeringen en hebben zeer gunstige en complete dekkingen.

Zakelijk kunt u uiteraard ook bij Fietscentrum terecht. Wij onderhouden uw complete fietsenvloot en wij geven advies met betrekking tot de efficiƫnte inzet van uw fietsen. Onze kracht? Flexibiliteit, wij werken wanneer het u het beste uitkomt. Uw bedrijfsfietsen verzekeren is ook geen probleem via Fietscentrum.

Vraag voor onze zakelijke dienstverlening nu vrijblijvend een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Weten wat wij voor u kunnen doen?

Fietscentrum is de totaalpartner voor grote en kleine bedrijven. Dus heeft u behoefte aan advies of een van onze andere diensten en is uw uitdaging voor u groot? Neem contact op en wij gaan voor u aan de slag!

Menu