Home | Service & reparaties

Fiets detail pagina

Fietscentrum Almere

Service & reparaties

Fietscentrum is gespecialiseerd in reparaties en onderhoud aan bijna alle soorten fietsen. Of het nu gaat om 1 fiets, 100 fietsen of 1000 wij draaien onze hand er niet voor om. Met onze grote capaciteit kunnen wij bij u op locatie een grote servicestraat inrichten en al uw fietsen onderhouden. Heeft u fietsen in de bezorging of heeft een eigen deelfietsen systeem, dan kunt u bij ons een onderhoudsabonnement afsluiten voor uw fietsen. U krijgt dan toegang tot ons online klanten portaal waarin wij service aan de fietsen plannen, maar waar u ook eenvoudig reparaties kunt doorgeven. Onze planning plant de reparaties in en binnen een week rijdt uw fiets weer. Deze diensten gaan op basis van offerte, omdat wij altijd een bij u  passend voorstel maken.

Hoe werkt het?(route)

Stap1

Bent u geïnteresseerd geraakt in de diensten van Fietscentrum? Dan kunt u via onze website vrijblijvend een gesprek aanvragen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken. In verband met covid-19 kunnen deze afspraken zowel fysiek als digitaal plaats vinden.

Stap2

Naar aanleiding van het gesprek en op basis van uw wensen zullen wij een passende offerte opstellen. Onze offerte zal altijd modulair zijn opgebouwd. Wij begrijpen namelijk heel goed dat u niet altijd alle diensten nodig heeft, dit is bij ons geen probleem

Stap3

U bent akkoord met de offerte! Onze accountmanager zal met u het verdere proces begeleiden en inregelen. Waarna u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw vloot fietsen.

Onderhoud
Service
Onderhoud

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Bent u geïnteresseerd geraakt in een van onze diensten? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan. Wij maken voor u een zo goed mogelijke offerte, probeer daarom uw vraag zou duidelijk mogelijk te formuleren.

Wanneer wij uw formulier hebben ontvangen zullen wij nog even contact op nemen om uw aanvraag met u door te nemen.

Vrijblijvende offerte aanvragen; vervangen; Vrijblijvend een kennismakend gesprek aanvragen.

Om een vrijblijvend kennismakend gesprek aan te vragen, vragen wij u om het formulier in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om het gesprek in te plannen. U kunt ons ook rechtstreeks mailen of bellen:

Telefoon: 036-2002214

E-mail: contact@fietscentrum.nl

Offerte aanvragen

Onderhoud

Menu