Home | Rijklaar maken

Rijklaar maken

Het rijklaar maken van een nieuwe fiets wordt vaak onderschat. U koopt een mooie fiets op het internet en wat ontvangt u thuis? Een grote doos met een frame, een hoop losse onderdelen en een handleiding. Heel vervelend want u was van plan om lekker op uw nieuwe fiets te gaan fietsen. Niet getreurd, wij maken uw fiets rijklaar en zorgen ervoor dat u binnen een uur lekker kunt fietsen op uw nieuwe fiets!

Wij hebben ervaring met het rijklaar maken van alle soorten en merken fietsen. U kunt daarom bij ons uw zakelijke fietsen rijklaar laten maken, maar ook de fiets die u online heeft gekocht. Tijdens het rijklaar maken van uw fiets(en) voeren wij de volgende werkzaamheden uit:

Wij monteren alle onderdelen correct

Wij controleren of alle onderdelen correct zijn afgesteld

Wij controleren of de ketting op de juiste spanning staat

Wij controleren of de spaken van de fiets op de juiste spanning staan

Wij controleren of alle boutjes en moertjes vast zitten

Tot slot poetsen wij uw fiets zodat alle vet resten vanuit de fabriek weg zijn

Bent u van plan een nieuwe fiets online aan te kopen en wilt u hem door onze monteurs laten afmonteren? Neem even contact op en maak een afspraak. Zo garanderen wij dat uw fiets binnen een uur rijklaar is.

Weten wat wij voor u kunnen doen?

Fietscentrum is de totaalpartner voor grote en kleine bedrijven. Dus heeft u behoefte aan advies of een van onze andere diensten en is uw uitdaging voor u groot? Neem contact op en wij gaan voor u aan de slag!

Menu