Home | Retourneren

Retourneren

Fietscentrum Almere

Wij doen ons best om uw bestelling helemaal naar wens uit te voeren. Toch kan het gebeuren dat dit niet helemaal gelukt is. Of dat u iets anders verwacht had. In dat geval kunt u uw bestelling retourneren.
Wij bieden u een bedenktijd van 14 dagen, die ingaat op de dag van de aankoop. In deze periode beslist u of uw aankoop wil houden of dat u deze wil retourneren en gebruik wil maken van het herroepingsrecht.
Een uitzondering betreft de naar uw specifieke wensen gemaakte fiets (maatwerk). Deze kan niet worden geretourneerd.

Vul onderstaand formulier volledig in. Dan nemen wij contact met u op om een dag en tijd te plannen waarop wij de fiets bij u op komen halen.

Voor het herroepen van uw aankoop, is het noodzakelijk om een schriftelijke verklaring naar ons op te sturen. Dit kan via onderstaand formulier of per post.

Postadres:
Fietscentrum
Vlotbrugweg 16C
1332 AJ Almere

Fietsen

Is de door u bestelde en voor u afgestelde fiets onverhoopt toch niet wat u wenst? Retour sturen kan volgens onderstaande voorwaarden en de voorwaarden van het herroepingsrecht:

Ongebruikt en zonder beschadigingen. Indien gebruikt en / of beschadigd zullen er kosten gerekend worden. Deze worden verrekend met het terug te ontvangen bedrag. 

Een naar uw specifieke wensen gemaakte fiets (maatwerk) kan niet worden geretourneerd.

U kunt ook altijd even mailen(contact@fietscentrum.nl) of bellen (036-2002214) met uw vragen.

Retourneren

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, docx.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, docx.
Menu