Home | Project ondersteuning

Project ondersteuning

Wanneer u een (groot) project voorhanden heeft waarbij veel fietsen gebruikt worden is het fijn om een partij naast u te hebben die veel ervaring heeft met fietsen en projecten.

Fietscentrum is een bedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in de branche. Zo zijn wij actief in de verkoop van fietsen en fiets gerelateerde producten, leveren wij grote aantallen (eigen) fietsen voor evenementen en uitjes, verhuren wij aan particulieren en ondersteunen wij met onze service en onderhoud diverse grote projecten.

Wanneer u van plan bent een groot project op te zetten met fietsen u kunt dan denken aan deelfietsen, een fietsevenement, eigen webshop of ondersteuning in uw operatie dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij combineren al onze kennis en ervaring en delen deze met u. In het traject geven wij gevraagd en ongevraagd advies en waar wij u kunnen ondersteunen in de uitvoering is dit zeker mogelijk

Heeft u een project waar u ondersteuning bij nodig heeft? Neem vrijblijvend contact op met Fietscentrum en laten we starten.

Welke adviezen mag u van ons verwachten:

De aankoop van de juiste fiets voor uw project

Een serviceplan op maat voor uw project

Lease en verzekeringsadvies

Advies over consumentengedrag met vreemde fietsen

Eerlijk advies

Hoe werkt het?(route)

Stap 1

Bent u geïnteresseerd geraakt in de diensten van Fietscentrum? Dan kunt u via onze website vrijblijvend een gesprek aanvragen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken. In verband met covid-19 kunnen deze afspraken zowel fysiek als digitaal plaats vinden.

Stap 2

Naar aanleiding van het gesprek en op basis van uw wensen zullen wij een passende offerte opstellen. Onze offerte zal altijd modulair zijn opgebouwd. Wij begrijpen namelijk heel goed dat u niet altijd alle diensten nodig heeft, dit is bij ons geen probleem

Stap 3

U bent akkoord met de offerte! Onze accountmanager zal met u het verdere proces begeleiden en inregelen. Waarna u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw vloot fietsen.

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Bent u geïnteresseerd geraakt in een van onze diensten? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan. Wij maken voor u een zo goed mogelijke offerte, probeer daarom uw vraag zou duidelijk mogelijk te formuleren.

Wanneer wij uw formulier hebben ontvangen zullen wij nog even contact op nemen om uw aanvraag met u door te nemen.

Vrijblijvende offerte aanvragen; vervangen; Vrijblijvend een kennismakend gesprek aanvragen.

Om een vrijblijvend kennismakend gesprek aan te vragen, vragen wij u om het formulier in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om het gesprek in te plannen. U kunt ons ook rechtstreeks mailen of bellen:

Telefoon: 036-2002214

E-mail: info@fietscentrum.nl

Offerte aanvragen

Menu