Home | Operational lease

Operational lease/langdurige huur

Fietscentrum Almere

Bij operational lease huurt u de fietsen van de leasemaatschappij. U dient bij ons uw leaseaanvraag in en wij gaan in samenwerking met onze leasepartners de mogelijkheden voor u onderzoeken.

wanneer de leasemaatschappij de aanvraag heeft goedgekeurd, zullen zij de fietsen aankopen bij Fietscentrum. Het eigendomsbewijs van de fietsen ligt dan ook tijdens de afgesproken lease periode bij de leasemaatschappij.

Bij operational lease is het grote voordeel dat u geen omkijken heeft naar de fietsen.

Bij operational lease kunt u de BTW die u maandelijks betaalt terugvorderen. Operational lease is een leasevorm waarbij u ontzorgd wordt en alle kosten verwerkt zitten in de leasetermijn. U wordt geen eigenaar van de fietsen zoals dat wel bij Financial lease is.

De volgende componenten zitten in de leaseprijs verwerkt:

Onderhoud

Reparaties

Verzekering

Fietsen zijn geen eigendom

Randzaken als onderhoud, reparaties en verzekering inbegrepen

Slot termijn voor de aanschaf van de fietsen

U heeft interesse in ons operational leaseplan? Neem vrijblijvend contact met ons op of vul onderstaand formulier in voor een offerteaanvraag.

Onze kredietspecialisten leggen u graag alle voordelen van operational lease uit.

Onderhoud
Reparatie
Service

Vrijblijvende offerte ontvangen

Bent u geïnteresseerd geraakt in een van onze diensten? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan. Wij maken voor u een zo goed mogelijke offerte, probeer daarom uw vraag zou duidelijk mogelijk te formuleren.

Wanneer wij uw formulier hebben ontvangen zullen wij nog even contact op nemen om uw aanvraag met u door te nemen.

of neem contact met ons op via:

Telefoon: 036-2002214

E-mail: contact@fietscentrum.nl

Offerte aanvragen

Laten we beginnen!

Laten we niet langer wachten en kennismaken. Wij gaan vrijblijvend met u in gesprek om kennis te maken. Hierin hebben wij een goed beeld van uw behoefte en kunnen wij een vrijblijvende offerte opstellen met daarin de meest geschikte opties. Wacht niet langer, de koffie staat klaar!

Menu