Home | Onderhoud abonnementen

Onderhoud abonnementen

Fietscentrum Almere
Particulier

U heeft een fiets en heeft hem elke dag nodig, eigenlijk geen tijd om uw stalen ros naar de fietsenmaker te brengen. Geen probleem, wij komen gewoon naar u toe! Bij u voor de deur voeren wij een uitgebreide servicebeurt uit aan uw fiets en repareren dat wat nodig is om weer vooruit te kunnen. Bij Fietscentrum heeft u nooit onverwachte kosten. U sluit eenvoudig via onderstaand formulier een onderhoudsabonnement af en binnen enkele dagen neemt onze planning contact met u op voor het maken van de afspraak voor de eerste servicebeurt.

Gebruikt u uw fiets erg veel voor bijvoorbeeld woon werk verkeer overweeg dan het servicepakket +. Bij dit servicepakket komen wij 2 keer per jaar onderhoud uitvoeren en krijgt u extra korting op de onderdelen die nodig zijn voor reparaties.

Uw fiets altijd goed onderhouden

Geen onverwachte kosten

Leenfiets indien nodig

Gekwalificeerde en ervaren monteurs

Gespecialiseerd in bijna alle fietsen en e-bikes

Zakelijk

Bent u namens of voor uw bedrijf opzoek naar een partner die u kan ontzorgen op het gebied van uw bedrijfsfietsen? Dan bent u aan het goede adres. Fietscentrum is gespecialiseerd in onderhoud en reparaties aan fietsen die gebruikt worden voor alle doeleinden. Geen fiets is ons onbekend en geen reparatie te moeilijk.

Kortom Fietscentrum kan u, hoe groot het aantal fietsen ook is, totaal ontzorgen! Vraag nu snel een vrijblijvende kennismaking aan en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

1, 100 of 1000 fietsen wij draaien onze handen er niet voor om

Hoge kwaliteit van fietsen, materieel en werkwijze

Fietscentrum is stipt en precies

Zeer flexibel en snappen dat er tot het laatste moment zaken kunnen veranderen

Wij denken mee met uw organisatie

Menu