Home | Lease

Financial lease

Fietscentrum Almere

Financial lease is niet meer of minder dan een lening. U krijgt van het leasebedrijf de goedkeuring voor het door u aangevraagde financieringsbedrag, waarna u de fietsen kunt bestellen. De fietsen worden geleverd en u start met het betalen van de afgesproken maandtermijnen. De fietsen zijn direct eigendom van u en na de looptijd van de lease heeft u uw nieuwe vloot fietsen. Financial lease kan worden afgesloten op diverse termijnen van bijvoorbeeld 24, 36 of 48 maanden. Wel betaald u altijd rente over het totaal te financieren bedrag en wordt er vaak gevraagd de BTW als aanbetaling te doen.

Financiële lease is een leasevorm waarbij uw onderneming het object, de fietsen, op de balans mag activeren en afschrijven (economisch eigenaar). Dat heeft als voordeel dat u dezelfde rechten hebt als in de situatie waar u koper bent van het object. Bovendien kunt u eenvoudig calculeren vanwege de vaste rente en vaste kosten. Bij deze leasevorm kunt u maximaal 100% financieren. Na betaling van alle termijnen verkrijgt uw onderneming of na het voldoen van een symbolische koopoptie, het juridisch eigendom van de bank.

Financial lease kan worden afgesloten voor 12, 24, 36, 48 of 60 maanden. Indien u het wenselijk vindt kan er een slottermijn ingebouwd worden waardoor uw maandelijkse lasten nog lager worden.

Leasen is een slimme manier om uw nieuwe fietsen te financieren

Bijvoorbeeld als u budgettaire beperkingen heeft of indien u extra productiecapaciteit nodig heeft zonder dat het extra beslag mag leggen op eigen liquiditeit of kredietruimte.

Het grote voordeel van leasing is dat uw liquiditeitspositie intact blijft voor uw kernactiviteiten. Kortom: Leasen is een slimme manier om de aanschaf te realiseren en te ondernemen.

De belangrijkste voordelen voor u op een rijtje gezet:

Na aflossing kunt u doen met de fietsen wat u wilt

Lagere maandelijkse kosten

De fietsen zijn direct eigendom van u

100% financiering van het investeringsbedrag;

Geen eigen (hoge) investeringskosten;

Liquiditeitspositie blijft intact;

Biedt financiële ruimte om te ondernemen;

In sommige gevallen maximale investeringsaftrek mogelijk;

Geeft mogelijk fiscale voordelen;

Eenvoudig, snel en op een prettige manier geregeld.

Zakelijk

Bent u geïnteresseerd in ons Leaseplan? Neem vrijblijvend contact met ons op of vul onderstaand formulier in voor een offerteaanvraag.

Onze kredietspecialisten leggen u graag alle voordelen van Financial Lease uit.

Onderhoud
Reparatie
Service

Vrijblijvende offerte ontvangen

Bent u geïnteresseerd geraakt in een van onze diensten? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan. Wij maken voor u een zo goed mogelijke offerte, probeer daarom uw vraag zou duidelijk mogelijk te formuleren.

Wanneer wij uw formulier hebben ontvangen zullen wij nog even contact op nemen om uw aanvraag met u door te nemen.

of neem contact met ons op via:
Telefoon: 036-2002214
E-mail: contact@fietscentrum.nl

Offerte aanvragen

Laten we beginnen!

Laten we niet langer wachten en kennismaken. Wij gaan vrijblijvend met u in gesprek om kennis te maken. Hierin hebben wij een goed beeld van uw behoefte en kunnen wij een vrijblijvende offerte opstellen met daarin de meest geschikte opties. Wacht niet langer, de koffie staat klaar!

Menu