Home | Lease overzicht zakelijk

Lease overzicht zakelijk

Fietscentrum Almere

Wat kan lease voor u betekenen?

Als u voor uw bedrijf, project of voor u zelf een (groot) aantal of een enkele fiets wilt kopen, dan is dit vaak een forse investering. Zeker bedrijfsmatig gaat het vaak om tot wel 1000 fietsen. Dit is voor u een grote uitgave, die misschien wel noodzakelijk is maar toch een flinke hap uit uw middelen neemt. De oplossing zou Lease kunnen zijn.

Fietscentrum is aangesloten bij meerdere lease organisaties, waarbij wij van de enkele fiets tot een complete vloot aan fietsen in de lease kunnen zetten. Voor u is het belangrijk te weten wat voor soorten lease er beschikbaar zijn en wat voor u de voor en nadelen zijn van deze verschillende vormen.

Financial lease

Financial lease is niet meer of minder dan een lening. U krijgt van het leasebedrijf de goedkeuring voor het door u aangevraagde financieringsbedrag, waarna u de fietsen kunt bestellen. De fietsen worden geleverd en u start met het betalen van de afgesproken maandtermijnen. De fietsen zijn direct eigendom van u en na de looptijd van de lease heeft u uw nieuwe vloot fietsen. Financial lease kan worden afgesloten op diverse termijnen van bijvoorbeeld 24, 36 of 48 maanden. Wel betaald u altijd rente over het totaal te financieren bedrag en wordt er vaak gevraagd de BTW als aanbetaling te doen.

Na aflossing kunt u doen met de fietsen wat u wilt

Lagere maandelijkse kosten

De fietsen zijn direct eigendom van u

Let op, geld lenen kost geld!

Operational lease/langdurige huur

Bij operational lease huurt u de fietsen van de leasemaatschappij. U dient bij ons uw leaseaanvraag in en wij gaan in samenwerking met onze leasepartners de mogelijkheden voor u onderzoeken.

wanneer de leasemaatschappij de aanvraag heeft goedgekeurd, zullen zij de fietsen aankopen bij Fietscentrum. Het eigendomsbewijs van de fietsen ligt dan ook tijdens de afgesproken lease periode bij de leasemaatschappij.

Bij operational lease is het grote voordeel dat u geen omkijken heeft naar de fietsen. De volgende componenten zitten in de leaseprijs verwerkt:

Onderhoud

Reparaties

Verzekering

Op maat gemaakt

Wanneer u voor uw bedrijf een (groot) aantal fietsen zoekt, dan heeft u daar waarschijnlijk een bepaald doel voor. Vaak betreft het interne vervoersbewegingen, maaltijd bezorging, woon werk verkeer of verhuur. Fietscentrum heeft veel ervaring met alle type fietsen en luisteren goed naar uw behoefte. Wij denken mee en adviseren in het hele traject wat voor u de beste optie is.

De beste optie is overigens niet altijd de mooiste of duurste optie. Per fiets kijken wij welke specifieke onderdelen er op uw fiets aanwezig moeten, of juist niet. Ook kan het voorkomen dat u een bepaald model voor ogen heeft, waarvan wij weten dat dit niet geschikt is voor uw behoefte. Hier zullen wij altijd eerlijk in zijn en uw de opties adviseren die wel aan uw behoefte voldoen.

Laten we beginnen!

Laten we niet langer wachten en kennismaken. Wij gaan vrijblijvend met u in gesprek om kennis te maken. Hierin hebben wij een goed beeld van uw behoefte en kunnen wij een vrijblijvende offerte opstellen met daarin de meest geschikte opties. Wacht niet langer, de koffie staat klaar!

Menu