Home | Lease particulier

Lease particulier

Fietscentrum Almere

Uw fiets leasen?

Als u een fiets wilt kopen, dan is dit vaak een behoorlijke investering. Een grote uitgave, die misschien wel noodzakelijk is maar toch een forse aanslag op uw spaargeld kan zijn. Een mogelijke oplossing is lease.

Fietscentrum is aangesloten bij meerdere lease organisaties. Daardoor kunnen we u in de meeste gevallen een mooi aanbod doen. Hierdoor kunt u toch genieten van de fiets die u nodig heeft.  Er zijn verschillende vormen van lease. Hieronder staat een korte uitleg met de voor- en nadelen.

Financial lease

Financial lease is niet meer of minder dan een lening. U krijgt van het leasebedrijf de goedkeuring voor het door u aangevraagde financieringsbedrag, waarna u de fiets kunt bestellen. De fiets wordt geleverd en u start met het betalen van de afgesproken maandtermijnen. De fiets is direct uw eigendom. Na de looptijd van de lease heeft u uw nieuwe fiets. Financial lease kan worden afgesloten voor 24, 36 of 48 maanden. Wel betaalt u altijd rente over het totaal te financieren bedrag en wordt er vaak gevraagd een aanbetaling te doen

Na aflossing kunt u met de fiets doen wat u wil

Lage(re) maandelijkse kosten

De fiets is direct uw eigendom

Let op, geld lenen kost geld!

Operational lease / langdurige huur

Bij operational lease huurt u de fiets van de leasemaatschappij. U dient bij ons uw leaseaanvraag in en wij gaan in samenwerking met onze leasepartners de mogelijkheden voor u onderzoeken.

Wanneer de leasemaatschappij de aanvraag heeft goedgekeurd, zullen zij de fiets aankopen bij Fietscentrum. De fiets blijft tijdens de afgesproken leaseperiode eigendom van de leasemaatschappij.

Bij operational lease is het grote voordeel dat u geen omkijken heeft naar de fiets. De volgende componenten zitten in de leaseprijs verwerkt:

Onderhoud

Reparatie

Verzekering

Laten we beginnen!

Laten we niet langer wachten en kennismaken. Wij gaan vrijblijvend met u in gesprek om kennis te maken. Hierin hebben wij een goed beeld van uw behoefte en kunnen wij een vrijblijvende offerte opstellen met daarin de meest geschikte opties. Wacht niet langer, de koffie staat klaar!

Menu