Locatie HUB Vlotbrugweg

Vlotbrugweg 16C
1332 AJ
Almere

Dit is de hoofdlocatie van Fietscentrum en is gevestigd op het Almeerse industrieterrein de Vaart. Deze locatie is goed bereikbaar met de auto, fiets en het openbaar vervoer. Op deze locatie kunt u terecht voor onderhoud en reparaties aan je Van Moof e-bike, Fietslease Holland fiets of je eigen fiets. Maak via de onderstaande links de juiste afspraak en dan zien wij je graag snel bij ons in de werkplaats!

Maak gelijk een afspraak voor jouw vakantie onderhoudsbeurt!

Claim je 10% korting op een onderhoudsbeurt gelijk, vul bij de opmerking “vakantiekorting” in en maak de afspraak. Wij nemen zo snel mogelijk contact op met je.

Maak een afspraak

Afspraak maken voor jouw Van Moof e-bike

Via onderstaande button maak je eenvoudig een afspraak voor het onderhoud of de reparatie van jouw Van Moof.

Afspraak maken voor jouw fiets, gekocht bij Fietsonline.com

Via onderstaande link maak je eenvoudig een afspraak voor het onderhoud of de reparatie aan jouw fiets die je gekocht hebt bij Fietsonline.com

Afspraak maken bezorgfiets

Via de onderstaande button maak je eenvoudig een afspraak voor het onderhoud of de reparatie van jouw bezorgfiets, die je hebt gekocht bij Thuisbezorgd.nl

Afspraak maken voor je eigen fiets

Via de onderstaande button maak je eenvoudig een afspraak voor het onderhoud of de reparatie van je stadsfiets of e-bike.

Hoe gaat het in zijn werk

Fijn dat je ons gevonden hebt en je fiets wilt laten onderhouden of repareren bij ons op de HUB. Omdat dit een nieuw concept is willen wij graag uitleggen hoe het in zijn werk gaat. Wanneer je de afspraak hebt gemaakt zullen de volgende stappen plaatsvinden:

  • Geweldig je hebt de afspraak gemaakt en ontvangt van ons een bevestiging!
  • Een medewerker van Fietscentrum zal z.s.m. contact met je opnemen om te bespreken wat er moet gebeuren aan je fiets
    • Tevens zal onze medewerker met je bespreken of je een betaallink wilt ontvangen om met IDEAL te betalen of dat je graag op de HUB wilt pinnen bij de monteur.
    • Betaling vindt plaats na het uitvoeren van de werkzaamheden.
  • Je komt op de afgesproken tijd naar de HUB waar de monteur je fiets in ontvangst zal nemen en begint met het uitvoeren van de werkzaamheden, zoals deze zijn besproken.
  • In de tussentijd kun je een fiets huren als dit gewenst is via onze partner TON Fietsverhuur, hiermee kan je lekker naar de stad of door naar je werk.
  • Wanneer je weer terugkomt naar de HUB staat je fiets weer klaar om mee te nemen.

Nu kan het natuurlijk voorkomen tijdens het onderhoud dat er meer werk nodig is, bijvoorbeeld onderdelen die vervangen zouden moeten worden. Hierover zal de monteur contact met je opnemen om de werkzaamheden en bijkomende kosten te bespreken. Na akkoord zal hij dit indien mogelijk gelijk in orde maken. Als we de nodige onderdelen moeten bestellen dan zal de monteur hiervoor met jou een nieuwe afspraak plannen om het werk af te maken.

Menu
WhatsApp openen
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo, welkom bij Fietscentrum.
Hoe kunnen we je helpen?