Locatie HUB Rembrandtpark

Staalmeesterslaan 410
1057 PH
Amsterdam

Deze locatie is gevestigd bij het Leonardo hotel  in Amsterdam West. Deze locatie is makkelijk bereikbaar met de fiets en met de auto. Op deze locatie kun je terecht voor onderhoud en reparaties aan je Van Moof, Fietslease Holland of eigen fiets. Maak via onderstaande links de afspraak, zodat onze monteur weet dat je komt.

Maak gelijk een afspraak voor jouw vakantie onderhoudsbeurt!

Claim je 10% korting op een onderhoudsbeurt gelijk, vul bij de opmerking “vakantiekorting” in en maak de afspraak. Wij nemen zo snel mogelijk contact op met je.

Maak een afspraak

Afspraak maken voor jouw Van Moof e-bike

Via onderstaande button maak je eenvoudig een afspraak voor het onderhoud of de reparatie van jouw Van Moof.

Afspraak maken Fietslease Holland

Via de onderstaande button maak je eenvoudig een afspraak voor de onderhoudsbeurt aan jouw fiets die je bij Fietslease Holland leased.

Afspraak maken voor jouw fiets, gekocht bij Fietsonline.com

Via onderstaande link maak je eenvoudig een afspraak voor het onderhoud of de reparatie aan jouw fiets die je gekocht hebt bij Fietsonline.com

Afspraak maken voor je eigen fiets.

Via de onderstaande button maak je eenvoudig een afspraak voor het onderhoud of de reparatie van je stadsfiets of e-bike.

Hoe gaat het in zijn werk

Fijn de je ons gevonden hebt en je fiets wilt laten onderhouden of repareren bij ons op de HUB. Omdat dit een nieuw concept is willen wij graag uitleggen hoe het in zijn werk gaat. Wanneer je de afspraak hebt gemaakt zullen de volgende stappen plaatsvinden:

  • Geweldig je hebt de afspraak gemaakt en ontvangt van ons een bevestiging!
  • Een medewerker van Fietscentrum zal z.s.m. contact met je opnemen om te bespreken wat er moet gebeuren aan je fiets
    • Tevens zal onze medewerker met je bespreken of je een betaallink wilt ontvangen om met IDEAL te betalen of dat je graag op de HUB wilt pinnen bij de monteur.
    • Betaling vindt plaats na het uitvoeren van de werkzaamheden.
  • Je komt op de afgesproken tijd naar de HUB waar de monteur je fiets in ontvangst zal nemen en begint met het uitvoeren van de werkzaamheden, zoals deze zijn besproken.
  • In de tussentijd kun je een fiets huren als dit gewenst is via onze partner Mobian, hiermee kan je lekker naar de stad of door naar je werk.
  • Wanneer je weer terugkomt naar de HUB staat je fiets weer klaar om mee te nemen.

Nu kan het natuurlijk voorkomen tijdens het onderhoud dat er meer werk nodig is, bijvoorbeeld onderdelen die vervangen zouden moeten worden. Hierover zal de monteur contact met je opnemen om de werkzaamheden en bijkomende kosten te bespreken. Na akkoord zal hij dit indien mogelijk gelijk in orde maken. Als we de nodige onderdelen moeten bestellen dan zal de monteur hiervoor met jou een nieuwe afspraak plannen om het werk af te maken.

Menu
WhatsApp openen
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo, welkom bij Fietscentrum.
Hoe kunnen we je helpen?